Emmen – Op Bevrijdingsfestival Emmen 2023 waren alle ogen gericht op het betoverende optreden van de Brothers of Mystery, een sensationele act die bekend staat om hun magische en spectaculaire shows. Het optreden, onderdeel van het evenement ‘Alles Kids in concert’, bleek een groot succes te zijn en liet het publiek sprakeloos achter.

Het podium was gehuld in mysterie tijdens de opening van het bevrijdingsfestival Emmen 2023. Het publiek werd meteen meegesleept in een wereld van verwondering en spanning. De show begon met een reeks indrukwekkende illusies en adembenemende goocheltrucs.

Het optreden van de Brothers of Mystery op het Bevrijdingsfestival Emmen 2023 was een magisch voorproefje voor Alles Kids in Drenthe. Op 17 en 18 juni staan ze hier ook met een spectaculair optreden.

Bekijk de agenda voor alle komende optredens!

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *