Op 10 en 11 februari stonden de Brothers of Mystery weer op InnoFuture in Emmen. Hier hebben de Brothers of Mystery hun goochelkunsten vertoond voor een enthousiast publiek. De broers, bekend om hun spectaculaire en verbluffende shows, gaven op zaterdag 11 februari maar liefst twee shows op het evenement. En op vrijdag een spectaculaire opwarmer voor de scholen!

Vrijdag 10 februari

De eerste show, die plaatsvond op de scholendag op 10 februari, was een adembenemende vertoning van magie en illusie. De Brothers of Mystery lieten de scholieren versteld staan met hun onnavolgbare trucs en fantastische uitvoering. Van verdwijnende voorwerpen tot levitatie en onmogelijke voorspellingen, de broers wisten het publiek van begin tot eind te boeien.

Zaterdag 11 februari

De tweede dag van InnoFuture, die plaatsvond op zaterdag 11 februari, was gericht op alle ouders en kinderen die kennis wouden maken met techniek op InnpFuture, en onze magische kunsten kwamen bewonderen. Hierbij wisten de broers het publiek te betrekken bij hun acts en zorgden ze voor een onvergetelijke middag vol magie en verwondering.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *